Pientalorakentaminen

Rakennamme omakotitalot sekä muut pientalot Etelä-Karjalan alueella

Pientalorakentaminen

Yrityksemme toiminnan pääpainopiste on omakotitalorakentamisessa ja asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti yksityiset kotitaloudet. 

Toteutamme puurunkoiset omakotitalot sekä muut pienemmät rakennukset perustuksista aina viimeiseen listaan tai voimme viimeistellä myös esimerkiksi talopaketit eri valmiusasteista aina valmiiksi saakka.

Autamme mielellämme asiakkaitamme myös esimerkiksi tontin hankinnassa, rakennusluvan hakemisessa tai meiltä saat kätevästi vastaavan työnjohtajan kohteellesi.

Muuttovalmiit omakotitalot

Omakotitalon rakentaminen avaimet käteen -ratkaisuna on helppo ja vaivaton vaihtoehto. Sinun ei tarvitse miettiä eri työvaiheiden budjetteja, aikatauluja tai eri urakoitsijoiden kilpailutusta – me hoidamme kaiken puolestasi yhteistyökumppaneidemme kanssa. Rakennamme omakotitalon vaivattomasti ja laadukkaasti juuri toiveidesi mukaisesti.

white couch near glass window

toteutuksia

Toteuttamiamme pientaloja

  • Salpapuistonkatu 24
  • Kotikolonkatu 32 ja 34
  • Pitkäkallionkatu 42
  • Pakkikatu 6
  • Sammaltie 18

Omakotitalo, Sammaltie 18

Yksikerroksinen puurunkoinen omakotitalo, joka on toteutettu pitkästä tavarasta paikan päällä rakentaen....

Omakotitalo, Kotikolonkatu 34

Yksikerroksinen puurunkoinen omakotitalo, joka on myös toteutettu paikan päällä rakentaen. Talossa on kolme...

Omakotitalo, Salpapuistonkatu 24

Yksikerroksinen puurunkoinen omakotitalo, joka on toteutettu pitkästä tavarasta paikan päällä rakentaen....

Omakotitalo, Mattilantie 1

Kohteen ennakkosuunnittelu on aloitettu. Tontin koko: 1648 m2 Rakennusoikeus: 250 m2

Omakotitalo, Kalevankatu 68 (myyty)

Puurunkoinen 1,5 kerroksinen omakotitalo, jossa on ripaus modernia ilmettä. Pohjaratkaisu on selkeä ja...

tilaaminen

Miten tilaaminen tapahtuu?

  • Voit soittaa tai jättää meille viestin, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.
  • Otamme asiakkaaseen yhteyden ja ennakkoselvitämme minkälaisesta rakennushankkeesta on kyse.
  • Teemme asiakkaalle tarjouksen pientalon rakentamisesta ennakkoselvityksen perusteella, johon asiakas haluaa tehdä pieniä muutoksia (esimerkiksi kalusteiden ja terassin osalta).
  • Lähetämme asiakkaalle päivitetyn tarjouksen, jonka hyväksymisen jälkeen laaditaan sopimus pientalon rakentamisesta tarkkoine sisältöineen ja aikatauluineen.
  • Käynnistämme rakennushankkeen asiakkaan kanssa sovitus aikataulun ja sisällön mukaisesti.

Miten rakennusHANKE etenee?

Kaikki rakennushankkeet ovat erilaisia, mutta pääpiirteittäin pientalorakentamisessa asiat etenevät seuraavalla tavalla:

✓ Tontin hankinta
✓ Suunnittelu ja toteutustavan valinta (talopaketti, rakentaminen pitkästä tavarasta jne.)
✓ Rakennusluvan hakeminen
✓ Maarakentaminen ja perustustyöt
✓ Rakentaminen
✓ Käyttöönottokatselmus (rakennus voidaan ottaa asuinkäyttöön)
✓ Pihatyöt
✓ Lopputarkastus (kaikki rakennus- ja pihatyöt ovat valmiit)
✓ Vuositarkastus (ensimmäisen asumisvuoden jälkeinen tarkastus, jossa tarkastetaan talo ja sen tekniikka. Samalla tiedustellaan asiakkaan kokemuksia rakennuksen toimivuudesta, jonka pohjalta kehitetään toimintaa)

Asiakaspalaute

Loistavaa palvelua ja tarkkaa työtä! Suosittelen!

Niko Ukkonen

UKK

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka kauan omakotitalon rakentaminen kestää?

Rakentamisen kesto riippuu itse rakennetavasta kohteesta, tontista sekä rakentamisen ajankohdasta. Tyypillisesti n. 120 m2 peruspuutalon rakentamiseen on hyvä varata aikaa n. 8-10 kk, jos tontti on helposti perustettava.

Mitä omakotitalon rakentaminen maksaa?

Rakentamisen kustannuksiin vaikutta pääsääntöisesti aiemman kysymyksen vastauksissa esiin tulevat seikat. Näiden lisäksi rakennuskustannuksiin vaikuttavat rakennusmateriaalien ja työvoiman hinta sekä kohteessa käytettävien materiaalien laatu. Tyypillisesti perusomakotitalon rakentaminen maksaa n. 2300-2500 €/m2.

Mitä tarkoittaa avaimet käteen-ratkaisu?

Avaimet käteen-ratkaisu tarkoittaa sitä, että asiakkaan ei tarvitse itse osallistua varsinaiseen rakentamiseen, vaan kohteen valmistuttua voi hän muuttaa taloon suoraan asumaan. Käytännössä asiakkaan vastuulle jää rakentamisvaiheessa yleensä materiaalien valitseminen.

Pitääkö minulla olla tontti jo valmiina, jos aion ostaa teiltä talon?

Välttämättä tonttia ei tarvitse olla valmiina vaan voimme tarvittaessa auttaa myös tontin etsinnässä/hankinnassa. Yrityksellämme on myös aika-ajoin tarjolla tontti/tontteja, joihin ei vielä ole olemassa mitään suunnitelmaa tai rakentamista ei ole ehditty vielä aloittaa. Nämä tontit ovat myös tarvittaessa asiakkaidemme käytettävissä, jos yrityksemme suorittaa kohteen rakentamisen.

Mitä tarkoittaa vuositarkastus?

Vuositarkastus on rakentajan suorittama tarkastus, joka suoritetaan rakennuskohteessa n. vuoden jälkeen siitä, kun asiakas on muuttanut kohteeseen asumaan. Vuositarkastuksen tarkoitus on selvittää asiakkaalta mitkä asiat kohteessa ovat heidän mielestään toimineet hyvin ja missä seikoissa olisi mahdollisesti kehitettävää. Vuositarkastuksista saaduilla tiedoilla kehitetään yrityksen tuotteita ja toimintaa kohti kestävämpiä ja toimintavarmempia taloja.

Rakennatteko pientaloja myös kivirunkoisina?

Toteutamme kohteemme ainoastaan puurunkoisina, koska niiden toteutukseen meillä on paljon kokemusta ja vahva osaaminen. Ainoastaan perustukset voimme toteuttaa valuanturalla ja harkkomuurauksella.