Yritys

Rakennustyö Rikman Oy

Osaavaa rakentamista

Rakennustyö Rikman on 2010 perustettu lappeenrantalainen rakennusalan yritys, joka toimii Etelä-Karjalan alueella. Palvelemme asiakkaitamme erilaisten pientalojen uudisrakennuskohteiden toteuttajana aina avaimet käteen-ratkaisusta pienempiin kokonaisuuksiin. Toteutamme myös erilaisia remontti- ja saneeraustöitä tapetoinnista listoitukseen sekä kylpyhuoneesta saunaan, terasseja unohtamatta. Uudisrakentamisen sekä saneeraustöiden ohella kauttamme saat myös vastaavan työnjohtajan palveluita lähinnä pientalokohteisiin. Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti yksityiset kotitaloudet, mutta palvelemme mahdollisuuksien mukaan myös yrityksiä, taloyhtiöitä, kuntia sekä kaupunkeja.

Hyvä suunnittelu, realistinen aikataulu ja laadukas lopputulos ovat päätekijöitä kaikessa tekemisessämme. Kun suunnittelu ja aikataulu ovat kunnossa, syntyy laadukas lopputulos, johon asiakas voi olla tyytyväinen. Toimintamme tärkein kulmakivi on tyytyväinen asiakas.

Rakennusmestari palveluksessasi

Rikun ammattitaito koostuu sekä pitkästä rakennusalan kokemuksesta, että töiden ohessa suoritetuista rakennusmestarin opinnoista LAB-ammattikorkeakoulussa. Rakennusmestarikoulutukseen sisältyi perusopintojen ja ammattiopintojen lisäksi erilaisia projektitöitä, vapaasti valittavia opintoja, käytännön harjoittelua sekä opinnäytetyö. Ammatilliset tavoitteet oli räätälöity ammattiteollisuuden ja opetusministeriön edellytysten mukaisiksi. Ammattiopinnoissa syvennyttiin etenkin työmaatoteutukseen sekä tuotannon ohjaukseen ja johtamiseen. Opinnot antoivat valmiutta myös esimiestoimintaan.

Rakennusmestarin tutkinto yhdessä vankan työkokemuksen kanssa antaa valmiudet toimia vaativassa vastaavan työnjohtajan tehtävissä.

Kaiken perusta on kuitenkin vahva kiinnostus alaa kohtaan sekä halu kehittää itseään, että yrityksen toimintaa paremmaksi

Ota yhteyttä jo tänään

Pyydä ilmainen konsultaatio

Asiakaspalaute

Ammattitaitoista ja virheetöntä työnjälkeä!
Aina yhtä luotettava!

Riikka Repo